Біотехнологія пшениці. Протеїновий пул тканин рослин і клітинних культур
DOI:
https://doi.org/10.29038/2617-4723-2017-362-13-32-36Ключові слова:
пшениця, рослинні тканини, клітинна культура, білковий спектр, електрофорезАнотація
У статті здійснено порівняльне дослідження інформативності двох методів електрофорезу білка (Попереля й Леммлі) під час оцінки різних тканин пшениці, інтактної рослини та клітинних культур. Відзначено, що аналіз клітинних культур потребує підбору оптимального методу аналізу. У цьому випадку протеїновий пул може бути маркером функціонального стану клітинної культури.
Завантаження
Опубліковано
2017-12-13
Номер
Розділ
Ботаніка
Як цитувати
Біотехнологія пшениці. Протеїновий пул тканин рослин і клітинних культур. (2017). Нотатки сучасної біології, 13(362), 32-36. https://doi.org/10.29038/2617-4723-2017-362-13-32-36